Elektrijada Admin

Elektrijada Admin

20.05.2023.

Raspored takmicenja u nauci

Dragi prijatelji elektrijade,

S radošću vas obaveštavamo da je počeo najuzbudljiviji događaj godine - Elektrijada! Ovogodišnje takmičenje će okupiti najbolje elektroinženjere iz regiona, spremne da se suoče s izazovima i pokažu svoje veštine.

Napravili smo detaljan raspored takmičenja kako biste mogli da se pripremite za svoje nadmetanje. Ovde možete pronaći link koji vodi do naše Google tabele sa svim informacijama o datumima i vremenima održavanja: https://shorturl.at/pBEPS.

Raspored takmičenja je pažljivo osmišljen kako bismo vam omogućili maksimalnu uključenost i pružili vam priliku da se takmičite u vašim omiljenim disciplinama.

Molimo vas da pažljivo pregledate raspored i obezbedite da stignete na vreme na odgovarajuće lokacije. Vaša posvećenost i angažman su od suštinske važnosti za uspeh takmičenja, a verujemo da ćete doneti sve najbolje ideje i rešenja.

Neka ova Elektrijada bude nezaboravno iskustvo za sve nas! Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi sa rasporedom ili takmičenjem uopšte, slobodno nas kontaktirajte. Tu smo da vam pomognemo.

Držite se rasporeda, budite spremni za izazove i neka najbolji pudući elektroinženir pobedi!

Srdačan pozdrav, Organizacioni tim Elektrijade

Elektrijada Admin

Elektrijada Admin

Univerzalni autor svakog teksta. Adminski korisnik.

Postavi Komentar

Nedavne Vesti

Da li imaš pitanja?
Popuni formu ispod, obavezno ostavi svoj email i neko će te kontaktirati u narednih 24h!
ELEKTRIJADA
Klikni na ikonicu ispod i pronađi nas na nekoj od društvenih mreža!

© Copyright 2023 Elektrijada Tim

📧 informacije@elektrijada.net